Inkasso og purring - automatisert og kostnadsfritt for deg som kunde hos oss

Vi har inngått samarbeid med Kravia Inkasso som leverer en sømløs, enkel og oversiktlig inkassoløsning som er helt integrert med skybaserte regnskapssystemer

04-09-2011
26758242 182313832366791 7308162726935192430 o
Hvis kundene ikke betaler taper du fort penger. Jo lengre tid det går etter forfall, jo vanskeligere kan det bli å drive inn pengene.

Vi har valgt Kravia AS som vår leverandør av purring- og inkassotjenester. Kravia er direkte integrert med de skybaserte regnskapssystemene vi leverer, noe som gir din bedrift en automatisert prosess for purring og inkasso, uten manuell innblanding. 

Gjennom vår rammeavtale med Kravia Inkasso oppnår våre kunder meget gunstige betingelser. Enkelt forklart så beholder du som kunde innbetalt hovedstol (opprinnelig gjeldsbeløp) og alle forsinkelsesrenter, mens Kravia beholder innbetalte purregebyr. Rimelig og enkelt syns vi. Om det skulle bli rettslig pågang (Namsmannen, utleggsforretning) beholder Kravia 50% av innfordrede forsinkelsesrenter. 
 
Kravia følger opp dine saker og er i dialog med skyldnerne for å løse din sak. Som kunde får du en fast rådgiver med solid erfaring til å løse dine saker og være i dialog med alle involvere parter.

Ta kontakt med oss i Kallesten Revisjon og Regnskap i dag for å høre mer om våre inkassoløsninger.