Velkommen til en ny verden innen  regnskapstjenester

En fantastisk utvikling åpner for nye muligheter for automatiserte prosesser og tilpasset arbeidsdeling rundt regnskapsførsel. Sammen med våre kunder kartlegger vi behov og finner den optimale løsningen for å gjøre virksomhetens økonomistyring og regnskapsførsel optimal. Ved hjelp av effektive nettbaserte løsninger legger vi vekt på å finne en arbeidsdeling som passer bedriftens behov.

Anita-aardalsbakke-forside-banner
Smarte løsninger satt i system
Vi benytter fremtidsrettede web-baserte økonomisystemer. Du slipper å invistere og drifte egne systemer - en PC med nettilgang er alt du trenger. Nettbasert regnskapssystem byr på blant annet.
  • Enkelt og intuitivt grensesnitt
  • Automatiserte prosesser
  • Effektiv arbeidsdeling
  • Tilgang til regnskapet hvor som helst, når som helst
  • Ingen investering, drift eller vedlikehold
  • Oversiktlige grafiske skjermbilder med drilldown
  • Kassaintegrasjon
  • Rollebasert tilgang
  • TRYGG ØKONOMISTYRING
Dyktige fagfolk utfyller systemene
Økonomisk kompetanse er utgangspunktet for mange viktige beslutninger. I tillegg til effektive og gode systemer, trengs det derfor dyktige fagfolk. Det trengs økonomisk kompetanse både til å sette opp systemer på riktig måte, samt til å vurdere de økonomiske styringsdata som man kan hente ut fra et økonomisystem.

Vi kombinerer gode systemer med solid kompetanse slik at ledelse og eier får relevant og nyttig økonomisk informasjon som grunnlag for sine beslutninger. Ta oss gjerne med i styrerommet eller benytt oss som en støttespiller i driften av virksomheten.

Kallesten Revisjon og Regnskap AS leverer regnskaps- og revisjonstjenester til bedriftskunder i hele Rogaland. Vi har kontorer i Tananger i Sola kommune og Åkrehamn, og våre dyktige regnskapsførere betjener kunder i bl.a. Stavanger, Sandnes, Forus, Sola, Risavika, Randaberg, Karmøy, Haugesund og Haugalandet.

Les mer om vårt regnskapsbyrå her.

Litt info om våre regnskapsløsninger:

Fakturering - innfordring

Skal man få inntekter i en virksomhet, så må man fakturere. Fakturering er en sentral rutine i enhver virksomhet, og det er viktig at fakturering skjer raskt og nøyaktig. Fortløpende og riktig fakturering sikrer inntekter og likviditet for virksomheten. Vi kan tilrettelegge for at våre kunder fakturere helt på egen hånd i avtalt system, eller vi kan utføre selve faktureringen for dere hvis dette er ønskelig.

Lønnstjenester

En virksomhets ansatte er ofte den viktigste ressurs. Pålitelig og riktig lønnsutbetaling er en forutsetning for god ivaretakelse av ansatte. Vi tilbyr lønnstjenester på flere nivåer, alt fra den enkle virksomhet med en eller få ansatte, til mer komplekse virksomheter med mange ansatte. Vi stiller også gjerne med kompetent lønnspersonell til utførelse av lønnsoppdrag ute hos kunden i deres lønnssystem.

Årsoppgjør

Hvert år utarbeider våre medarbeidere flere hundre årsoppgjør. Dyktige medarbeidere og effektive systemer sørger for at årsoppgjøret blir utarbeidet på best mulig måte. Utarbeidelse av årsoppgjør inneholder vanligvis både utarbeidelse av offisielt regnskap med tilhørende noteopplysninger og utarbeidelse av selvangivelse og øvrige ligningspapirer.