Regnskapsbyrå for Stavanger regionen

Kallesten Revisjon og Regnskap har over 25 års erfaring med drift av regnskapsbyrå. Vi er blitt et moderne regnskapsbyrå som leverer solide regnskapstjenester til små og mellomstore kunder i Stavanger regionen.

man-and-women-working

Viste du at omsetningsoppgave for merverdiavgift endres fra 2017

Alle merverdiavgiftsregistrerte virksomheter skal fra og med 1. termin 2017 levere mva-meldingen

Et frittstående, lokalt forankret regnskapsbyrå

Flere regnskapsbyrå har den siste tiden inngått i forskjellige typer oppkjøp eller sammenslåinger, der virksomheten samles i større og større enheter. Vi i Kallesten Revisjon og Regnskap er et frittstående, lokalt forankret regnskapsbyrå som har klart å beholde en stabil, lokal profil. Gjennom stadig flere fornøyde kunder har vi oppnådd en jevn vekst både i antall kunder og tjenesteomfang. Vårt mål er å forbli en kvalitetsbevisst leverandør av regnskaps- og økonomitjenester, og forbli et stabilt lokalt regnskapsbyrå.

Velkommen til vårt regnskapsbyrå!

Vår region er i en rivende utvikling. Flere og flere bedrifter ønsker å etablere seg på steder som Forus og Risavik. Vår geografiske plassering i Tananger gjør at vi er lett tilgjengelige for næringslivet både på Forus og i Risavika, samt for den øvrige Stavanger region.

Selv om mye av rapportering og dokumentflyt i dag utveksles elektronisk mellom regnskapsbyrå og kunde, kan det være godt å vite at regnskapsfører er tilgjengelig i nærområdet. Velkommen til vårt regnskapsbyrå!