Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny

Vi skreddersyr løsningen for deg

Gjør alt regnskapsarbeidet selv eller be oss om hjelp til det meste - vi finner den arbeidsdelingen som passer deg best
Lena1

Fleksible og tilpassede regnskapstjenester

Hva trenger du og din bedrift hjelp til? Behovet for regnskapstjenester er individuelt. Enten du trenger "full pakke" eller bare hjelp ved behov, så er fellesnevneren vår at våre regnskapsførere bryr oss om kunden. Vi er tilgjengelige og lett å få tak i.

Ta kontakt med oss så finner vi den løsningen og samarbeidsformen som passer for deg.
arrow-circle
Les mer
plus-circle_icon
Fakturering
Fortløpende og riktig fakturering sikrer inntekter og likviditet for virksomheten. Vi kan tilrettelegge for at våre kunder fakturerer helt på egen hånd i avtalt system, eller vi kan utføre selve faktureringen for dere hvis dette er ønskelig.
plus-circle_icon
Innfordring
Inntekten er ikke sikret før pengene er "på bok". Når kunden ikke betaler i tide, har vi løsningene for å inndrive kravet, -automatisert, effektivt og rimelig.
plus-circle_icon
Likviditet
Vi hjelper deg å få orden på likviditeten gjennom god rådgivning om fakturering, innfordring og planlegging. Trenger du en integrert og fleksibel kredittbuffer, så kan vi fikse det også.

Vi er Premium Partner for regnskapssystemet PowerOffice GO

Skybasert system gir tilgjengelighet.

Med regnskapet i skyen kan du fakturere på sofaen, godkjenne betalinger i kassakøen eller sjekke dagens omsetning fra hytta. Hvis du vil.
 

Rådgivning etter behov

Som regnskapsfører blir vi kjent med deg og din bedrift. Da kan vi hjelpe deg med råd og tips når du trenger det, og kanskje når du ikke vet at du trenger det. Vi bryr oss og lever av tillit, integritet og kvalitet.

Kom gjerne innom et av våre regnskapskontorer, enten i Tananger like utenfor Stavanger eller Karmøy for en uforpliktende kostnadsfri samtale.

Lønnstjenester

En virksomhets ansatte er ofte den viktigste ressurs. Pålitelig og riktig lønnsutbetaling er en forutsetning for god ivaretakelse av ansatte. Vi tilbyr lønnstjenester på flere nivåer, alt fra den enkle virksomhet med en eller få ansatte, til mer komplekse virksomheter med mange ansatte. Vi stiller også gjerne med kompetent lønnspersonell til utførelse av lønnsoppdrag ute hos kunden i deres lønnssystem.

Årsoppgjør

Hvert år utarbeider våre medarbeidere flere hundre årsoppgjør. Dyktige medarbeidere og effektive systemer sørger for at årsoppgjøret blir utarbeidet på best mulig måte.

Utarbeidelse av årsoppgjør inneholder vanligvis både utarbeidelse av offisielt regnskap med tilhørende noteopplysninger og utarbeidelse av skattemelding og øvrige ligningspapirer.
plus-circle_icon
Mer info
Årsoppgjør
Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med

Kontakt oss i dag

Marit Siqveland
Avdelingsleder regnskap
Statsautorisert regnskapsfører
Rådgiver

M: 98 62 18 13  |  marit@kallesten.no
Marit-Siqveland-forside-banner

Trenger du bistand for å håndtere regnskap, lønn og andre økonomiske oppgaver står våre medarbeidere klare til å hjelpe deg.

Kallesten Revisjon og Regnskap AS er et regnskapsfirma som leverer regnskaps- og revisjonstjenester til bedriftskunder i hele Rogaland. Vi har kontorer i Tananger i Sola kommune og Åkrehamn, og betjener kunder i bl.a. Stavanger, Sandnes, Forus, Sola, Risavika, Randaberg, Karmøy, Haugesund og Haugalandet.