Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale
Med 30 års erfaring vet vi hva din bedrift trenger

Vårt fokus er å gi deg trygg økonomistyring slik at du kan ta de rette beslutninger.
Web-basert økonomistyring
Enklere, raskere og mer kontroll

Tips til årsoppgjøret

Ting å tenke på i forbindelse med årsskiftet
/ Les mer

Endringer i aksjeloven

Les mer om hvordan blant annet utbyttereglene er forenklet
/ Les mer

Xledger Business Partner

Web-basert økonomisystem gir oversikt og kontroll
/ Les mer

Støtt aksjonen i Tumaini!

Organisasjonen Tumaini Hope samler inn penger til en traktor
/ Les mer

Tilpassede økonomitjenester

En bedrifts behov for revisjon og regnskapstjenester vil variere sterkt i forhold til virksomhetens størrelse og kompleksitet. Gjennom 30 års erfaring i både revisjon og regnskapstjenester, vet vi at våre tjenester må tilpasses den enkeltes konkrete behov. Vi leverer tjenester innen revisjon, regnskap, økonomistyring og økonomisk rådgivning på et tilpasset nivå. Se vår tjenestemeny til venstre for en oversikt over hva vi kan tilby.
 

Stolt samarbeidspartner!

capture10

Vær med på aksjonen!

Revisjonstjenester - raskt og effektivt!

Ved å velge Kallesten Revisjon og Regnskap AS som din revisor, velger du tillit, stabilitet, løsningsorientert tilnærming og effektive tjenester.

Som selskapets valgte revisor påtar vi oss et ansvar for å bidra på en konstruktiv måte overfor bedriftens eiere. Vår erfaring og kompetanse innen en komplett økonomifunksjon gjør oss til en attraktiv medspiller som revisor. Vi er revisor for kunder i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Karmøy, Haugesund og omegn.

/ Les mer
 

Regnskaps-tjenester fra a til å

Relevant og riktig regnskaps-rapportering til rett tid er en forutsetning for en lønnsom og effektiv virksomhet.

Vi har de siste årene tatt i bruk de mest moderne systeme innenfor regnskapsførsel, og vi tilbyr nå regnskapet rett i nettleseren til alle våre kunder. Dette sikrer en effektiv, enkel og oversiktlig hverdag for deg og din bedrift.

La oss ta hånd om din virksomhets regnskap og økonomifunksjon, så blir det frigjort ressurser som kan benyttes til kjernevirksomheten. Vi holder våre medarbeidere løpende oppdaterte på fagkunnskap relatert til regnskap, skatt og lønn, og vi tar ansvar for at jobben utføres innen avtalt tid. Med revisor på huset har vi effektiv tilgang til mer kompetanse der dette trengs.

/ Les mer

Starte egen bedrift - behov for revisor eller regnskapsfører ?

Er idéen din moden for å iverksettes? Drømmer du om eget firma? Har du behov for revisor? Har du en forretningsidé, men trenger hjelp til formalitetene?
 
Vi i Kallesten Revisjon og Regnskap kan hjelpe deg raskt og effektivt i gang. Basert på din ide, kan vi sette opp nødvendige stiftelsesdokumenter og bistå med det formelle for å etablere og registrere ditt foretak. Om ønskelig vil vi også veilede i valg av selskapsform, strategiske valg for bedriften, bistand med momsregistrering, forretningsplan og budsjett. Som revisor kan vi hjelpe deg igang.

/ Les mer