Vi gir deg kontroll

Tverrfaglig kompetanse innen revisjon og regnskap gir deg trygg økonomistyring slik at du kan ta de rette beslutninger.
Automatiserte og effektive systemer gir god økonomi
Vi vil gjerne vise deg hvor
enkelt det kan gjøres
graph-pie01

Tilpassede økonomitjenester

Vi ønsker å gi deg det din bedrift trenger, verken mer eller mindre! I et godt samspill mellom deg som kunde, effektive systemer og våre hyggelige medarbeidere finner vi sammen ut hvilke behov som må dekkes. Enten du trenger lovbestemt revisjon, hjelp med lønnskjøringer, økonomisk rådgivning eller en regnskapsløsning som effektivt og tidsbesparende utnytter dagens teknologi, står vi klar til å hjelpe deg med løsningen. Kikk litt nærmere på vår tjenestemeny og ta deretter gjerne kontakt med oss for et tilbud.
 

Stolt samarbeidspartner!

capture10

Vær med på aksjonen!

Revisjonstjenester - raskt og effektivt!

Ved å velge Kallesten Revisjon og Regnskap AS som din revisor, velger du tillit, stabilitet, løsningsorientert tilnærming og effektive tjenester.

Som selskapets valgte revisor påtar vi oss et ansvar for å bidra på en konstruktiv måte overfor bedriftens eiere. Vår erfaring og kompetanse innen en komplett økonomifunksjon gjør oss til en attraktiv medspiller som revisor. Vi er revisor for kunder i Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Karmøy, Haugesund og omegn.

/ Les mer
 

Regnskaps-tjenester fra a til å

Relevant og riktig regnskaps-rapportering til rett tid er en forutsetning for en lønnsom og effektiv virksomhet.

Vi har de siste årene tatt i bruk de mest moderne systeme innenfor regnskapsførsel, og vi tilbyr nå regnskapet rett i nettleseren til våre kunder som ønsker det. Dette sikrer en effektiv, enkel og oversiktlig hverdag for deg og din bedrift.

La oss ta hånd om din virksomhets regnskap og økonomifunksjon, så blir det frigjort ressurser som kan benyttes til kjernevirksomheten. Vi holder våre medarbeidere løpende oppdaterte på fagkunnskap relatert til regnskap, skatt og lønn, og vi tar ansvar for at jobben utføres innen avtalt tid. Med revisor på huset har vi effektiv tilgang til mer kompetanse der dette trengs.

/ Les mer

Starte egen bedrift - behov for revisor eller regnskapsfører ?

Er idéen din moden for å iverksettes? Drømmer du om eget firma? Har du behov for revisor? Har du en forretningsidé, men trenger hjelp til formalitetene?
 
Vi i Kallesten Revisjon og Regnskap kan hjelpe deg raskt og effektivt i gang. Basert på din ide, kan vi sette opp nødvendige stiftelsesdokumenter og bistå med det formelle for å etablere og registrere ditt foretak. Om ønskelig vil vi også veilede i valg av selskapsform, strategiske valg for bedriften, bistand med momsregistrering, forretningsplan og budsjett. Som revisor kan vi hjelpe deg igang.

/ Les mer
 

Kontakt

Esterveien 1 / Postboks 79
4056 Tananger

Telefon: +47 51 71 90 00

revisjon@kallesten.no
regnskap@kallesten.no
Kallesten Revisjon og Regnskap as

Økonomisjef til leie

Ved å konsentrere fokus om egen kjernevirksomhet og overlate hele eller deler av regnskaps- og økonomifunksjonen til oss kan vi sammen bidra til å øke lønnsomheten og kompetansen i din bedrift.
 

 

facebook
LinkedIn
Esterveien 1 / Postboks 79 - 4056 Tananger - Tlf: +47 51 71 90 00 - revisjon@kallesten.no - regnskap@kallesten.no

Kontakt

Esterveien 1 / Postboks 79
4056 Tananger

Telefon: +47 51 71 90 00

revisjon@kallesten.no
regnskap@kallesten.no
Kallesten Revisjon og Regnskap as
facebook
LinkedIn