Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
FB_IMG_1514815662024

Kallesten Blogg

Aktuelt
Ny avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt Karmøykontor

Ny avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt Karmøykontor

1. september 2021 overtok Jonny Pedersen som avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt avdelingskontor på Karmøy
Av: Herbjørn Vestvik
Daglig leder - statsautorisert revisor - statsautorisert regnskapsfører
Kallesten Revisjon og Regnskap AS
Del:
 
Jonny har vært ansatt hos oss siden høsten 2019.

fb img 1514815662024
Jonny Pedersen

Jonny er utdannet statsautorisert revisor CISA og autorisert regnskapsfører. Han fullførte sin revisorutdannelse i 1996 og har siden den gang opparbeidet seg en solid erfaring. 
Han har totalt 14 års erfaring innen revisjon og rådgivning og har arbeidet med kunder innen de fleste bransjer (industri, tjenesteyting, handel, bygg og anlegg, eiendom, gruvedrift, rederi, fiskeoppdrett, m.m.)
I tillegg til revisjonserfaring har Jonny også solid erfaring som leder utenfor revisjonsvirksomheter. Han har i til sammen 12 år hatt stillinger som økonomisjef, personalleder, CFO og bedriftsrådgiver.
 

Totalt 3 ansatte på Karmøy


I tillegg til Jonny Pedersen er fortsatt Reidun Medhaug ansatt på Karmøykontoret. Hun har arbeidet her siden kontoret åpnet i 2005. Før den tid arbeidet hun flere år ved vårt hovedkontor i Tananger. Hun er utdannet statsautorisert revisor og har bistått kunder i flere ulike bransjer både med revisjons- og rådgivningstjenester.

reidun
Reidun Medhaug

For å møte en økende kundemasse ansatte vi 1. januar i år Andreas H. Årvold. Han har en bachelor innen økonomi. Han arbeider som revisormedarbeider og regnskapsfører.

andreas
Andreas H. Årvold
 

Vårt hovedkontor i Tananger 
 

Vi har et tett samarbeid med vårt hovedkontor i Tananger. Totalt er det 20 ansatte i Kallesten Revisjon og Regnskap AS. Alle med lang og bred erfaring i bransjen. Vi bruker hverandres erfaring og kunnskap fortløpende. I tillegg har vi et uformelt samarbeid med BDO’s konsulenter og advokater som vi benytter etter behov.


Kallesten Revisjon og Regnskap
 

Kallesten Revisjon og Regnskap AS har vært en lokal aktør på Karmøy siden 2005, med avdelingskontor midt i sentrum av Åkrehamn by. Revisjonsselskapet ble startet av en lokal grunder som har vokst opp i Skudeneshavn og som enda er aktiv i bedriften.
Vår ambisjon er å være din lokale revisor, rådgiver og diskusjonspartner. 

Vi kan tilby en bred, tverrfaglig og allsidig fagkompetanse og et bredt tjenestespekter innen revisjon, regnskap og økonomisk rådgiving.

Vår kunnskap og lange erfaring innen revisjon og regnskap utnytter vi på tvers av vår organisasjon for å sikre innsikt og forståelige tall som grunnlag for god uavhengig rådgiving til det beste for kundene våre.

Vi har lang erfaring, høy kompetanse og et godt omdømme.

Har du et spørsmål, eller er det noe vi kan hjelpe med?

Vi kan bidra innen rådgivning, regnskap, revisjon, selskapsetablering m.m. Kom gjerne innom for en uforpliktende kostnadsfri samtale. 
 

Sparringspartner og støttespiller

Gjennom mer enn 30 års erfaring i både revisjon og regnskapstjenester, vet vi at våre tjenester må tilpasses den enkeltes konkrete behov.
Odd-terje-forside-banner_flip
Revisjonstjenester
- raskt og effektivt!
Ved å velge Kallesten Revisjon og Regnskap AS som din revisor, velger du tillit, stabilitet, løsningsorientert tilnærming og effektive tjenester.
plus-circle_icon
Les mer
Revisjon
Regnskapstjenester
- fra a til å
Relevant og riktig regnskapsrapportering til rett tid er en forutsetning for en lønnsom og effektiv virksomhet.
Rådgivning
- vi snakker ditt språk
Trenger du hjelp til å få fart på butikken? Vi snakker et språk du forstår!

Aktuelle artikler

Gode kunderelasjoner er noe vi brenner for!
Tillit bygges gjennom å møte mennesker med respekt, nysgjerrighet og åpenhet. Med et jordnært engasjement har vi hjulpet våre kunder gjennom snart 40 år, og det ønsker vi å fortsette med. Ta gjerne en kikk på noen av våre bloggartikler om du finner noe som er nyttig for deg.
Picture1
Åtte viktige endringer i arbeidslivet
Etter at den rødgrønne regjeringen tok over i 2021, har det skjedd en rekke lovendringer i arbeidslivet. Fra 1. januar 2024 trådte det i kraft ytterligere endringer i arbeidsmiljøloven som skaper nye forpliktelser for arbeidsgivere. De fleste endringene omfatter alle arbeidsgivere, mens enkelte kun gjelder for arbeidsgivere som er del av konsern. Her vil vi gi en oversikt over endringene, og hvordan arbeidsgivere kan og bør innrette seg.
Åtte viktige endringer i arbeidslivet
Skjermbilde%202023-11-24%20084122
Gaveoverføring av aksjer utenom generasjonsskifte
Om en aksjonær gir bort aksjer som en gave, har det i utgangspunktet ingen skattemessige konsekvenser for giver, men det er ikke bare rett frem hvis aksjene har negativ inngangsverdi eller om noen har forkjøpsrett til aksjene. «Gave» til eget eller ektefelles selskap skattlegges som en skattepliktig realisasjon, og en gave kan skattemessig også bli behandlet som utbytte
Gaveoverføring av aksjer utenom generasjonsskifte
Revisjon%20tillit
Et revidert regnskap er gull verdt
Revisjon = tillit
Et revidert regnskap er gull verdt
Plakett_GULL2023
Re-sertifisert - gull igjen!
Resertifisert med GULL for 3 nye år som sykkelvennlig arbeidsplass!
Re-sertifisert - gull igjen!
Photo by Annie Gray on Unsplash
Hva koster en håndverker?
En god håndverker er verd å betale godt for. Men hvorfor er timeprisen på et nivå som for noen oppfattes som høy?
Hva koster en håndverker?
nyhavn-copenhagen-marianne-granum-6615f927dbe777785100a6298c7964f5712c031f
Firmatur - skattepliktig eller ikke?
Vi greier ut om de aktuelle reglene
Firmatur - skattepliktig eller ikke?