Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
FB_IMG_1514815662024

Kallesten Blogg

Ny avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt Karmøykontor

Ny avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt Karmøykontor

1. september 2021 overtok Jonny Pedersen som avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt avdelingskontor på Karmøy
Del artikkel:
 
Jonny har vært ansatt hos oss siden høsten 2019.

fb img 1514815662024
Jonny Pedersen

Jonny er utdannet statsautorisert revisor CISA og autorisert regnskapsfører. Han fullførte sin revisorutdannelse i 1996 og har siden den gang opparbeidet seg en solid erfaring. 
Han har totalt 14 års erfaring innen revisjon og rådgivning og har arbeidet med kunder innen de fleste bransjer (industri, tjenesteyting, handel, bygg og anlegg, eiendom, gruvedrift, rederi, fiskeoppdrett, m.m.)
I tillegg til revisjonserfaring har Jonny også solid erfaring som leder utenfor revisjonsvirksomheter. Han har i til sammen 12 år hatt stillinger som økonomisjef, personalleder, CFO og bedriftsrådgiver.
 

Totalt 3 ansatte på Karmøy


I tillegg til Jonny Pedersen er fortsatt Reidun Medhaug ansatt på Karmøykontoret. Hun har arbeidet her siden kontoret åpnet i 2005. Før den tid arbeidet hun flere år ved vårt hovedkontor i Tananger. Hun er utdannet statsautorisert revisor og har bistått kunder i flere ulike bransjer både med revisjons- og rådgivningstjenester.

reidun
Reidun Medhaug

For å møte en økende kundemasse ansatte vi 1. januar i år Andreas H. Årvold. Han har en bachelor innen økonomi. Han arbeider som revisormedarbeider og regnskapsfører.

andreas
Andreas H. Årvold
 

Vårt hovedkontor i Tananger 
 

Vi har et tett samarbeid med vårt hovedkontor i Tananger. Totalt er det 20 ansatte i Kallesten Revisjon og Regnskap AS. Alle med lang og bred erfaring i bransjen. Vi bruker hverandres erfaring og kunnskap fortløpende. I tillegg har vi et uformelt samarbeid med BDO’s konsulenter og advokater som vi benytter etter behov.


Kallesten Revisjon og Regnskap
 

Kallesten Revisjon og Regnskap AS har vært en lokal aktør på Karmøy siden 2005, med avdelingskontor midt i sentrum av Åkrehamn by. Revisjonsselskapet ble startet av en lokal grunder som har vokst opp i Skudeneshavn og som enda er aktiv i bedriften.
Vår ambisjon er å være din lokale revisor, rådgiver og diskusjonspartner. 

Vi kan tilby en bred, tverrfaglig og allsidig fagkompetanse og et bredt tjenestespekter innen revisjon, regnskap og økonomisk rådgiving.

Vår kunnskap og lange erfaring innen revisjon og regnskap utnytter vi på tvers av vår organisasjon for å sikre innsikt og forståelige tall som grunnlag for god uavhengig rådgiving til det beste for kundene våre.

Vi har lang erfaring, høy kompetanse og et godt omdømme.

Har du et spørsmål, eller er det noe vi kan hjelpe med?

Vi kan bidra innen rådgivning, regnskap, revisjon, selskapsetablering m.m. Kom gjerne innom for en uforpliktende kostnadsfri samtale.