Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny

Våre tjenester

Vår ambisjon er at du skal lykkes i din virksomhet. Ved å bli kjent med din virksomhet ønsker vi å bidra til at du gjør strategisk riktige og gode valg. Dermed kan du redusere risiko og øke lønnsomheten. Våre tjenester skal være din nytte. Enkelt og greit.
Merete-Selseng-Dalsb%C3%B8-forside-banner_ny
Revisjonstjenester - trygghet og tillit
Ved å velge Kallesten Revisjon og Regnskap AS som din revisor, velger du tillit, stabilitet, løsningsorientert tilnærming og effektive tjenester.

Som selskapets valgte revisor påtar vi oss et ansvar for å bidra på en konstruktiv måte overfor bedriftens eiere. Gjennom revisjonen forsøker vi å gi konstruktive råd og veiledning til virksomheten. Vår erfaring og kompetanse innen en komplett økonomifunksjon gjør oss til en 
attraktiv medspiller som revisor. Vår revisjon skal bidra til at du kan ha tillit til regnskapstallene.

Vi er revisor for kunder i hele Norge, men har vårt hovednedslagsfelt i Sør-Rogaland, inklusive kommuner som Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Jæren, Karmøy, Haugesund og omegn.
plus-circle_icon
Les mer
Revisjon
Regnskapstjenester - digitalisert rådgivningsfokus
Relevant og riktig regnskapsrapportering til rett tid er en forutsetning for en lønnsom og effektiv virksomhet.

Vi benytter skybaserte regnskapssystemer som effektivt behandler dine økonomiske data. Ønsker du å digitalisere regnskapsfunksjonen og utnytte muligheter for automatisering så hjelper vi deg i gang.

Skybasert regnskap gir mulighet for fleksibel arbeidsdeling. Enten du ønsker å gjøre alt selv, ønsker at vi skal ta hånd om alt, eller en mellomting, så tilrettelegger vi for dine ønsker og behov.

Vi holder våre medarbeidere løpende oppdaterte på fagkunnskap relatert til regnskap, skatt og lønn, og vi tar ansvar for at jobben utføres innen avtalt tid. Med revisor på huset har vi effektiv tilgang til mer kompetanse der dette trengs.
Økonomisk rådgivning - verdifull sparringspartner
Vi har et genuint ønske om at du som vår kunde skal lykkes med din virksomhet.

Ved å gjøre oss kjent med din virksomhet kan vi med utgangspunkt i vår økonomiske kompetanse bidra med relevant og nyttig økonomisk rådgivning for din bedrift. Gjennom rollen som revisor eller regnskapsfører ønsker vi å lære hva som er viktig for din virksomhet og kan dermed trekkes inn i mange vikige vurderinger. Dette er en meget god forutsetning for å bistå med rådgivning.

Vi holder oss oppdaterte på digitale effektive styringsverktøy og regnskapssystemer, og vil kunne bistå i effektiviserings- og digitaliseringsprosesser. Der det er behov for styrebistand eller rådgivning rundt selskapsorganisering eller omorganisering, besitter vi også god kompetanse. I tillegg holder vi oss oppdaterte på lover og regler innen regnskap, skatt og avgift.