Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
tjenester-folk2
Nyetablering av  virksomhet

I forbindelse med etablering av virksomhet er det mye man må ta stilling til. Viktige valg må tas, og da er det viktig å ha det rette fundamentet. Vi kan hjelpe deg til å starte din egen bedrift. Vi hjelper deg til å foreta veloverveide valg og bistår i å etablere firma på en rask og sikker måte.

May-Grethe-Owe-forside-banner

Viktige valg ved etablering

Etablering av selskap er en meget enkel prosess. Det er likevel viktig å bruke litt tid på å tenke gjennom viktige valg allerede før oppstart. Ved å ta de riktige valgene i forbindelse med etableringen, slipper man tunge prosesser med endringer senere.

Kallesten Revisjon og Regnskap AS leverer regnskaps- og revisjonstjenester til bedriftskunder i hele Rogaland. Vi har kontorer i Tananger i Sola kommune og Åkrehamn, og betjener kunder i bl.a. Stavanger, Sandnes, Forus, Sola, Risavika, Randaberg, Karmøy, Haugesund og Haugalandet.
money-gold-coins-finance

God kompetanse og effektive verktøy

Valg av selskapsform, utarbeidelse av stiftelsesdokumenter, registrering i Brønnøysundregistrene, utarbeidelse av budsjetter og finansieringsplaner, vurdering av skatte- og momsforhold er alle forhold som vi bistår med. Ta kontak med oss, så gir vi deg den bistanden du trenger for å komme i gang med ditt eget firma.

Vi har god kompetanse og effektive verktøy som gjør oss i stand til å registrere ditt foretak svært raskt. Under visse forutsetninger kan vi få ditt aksjeselskap ferdig registrert i Foretaksregisteret i løpet av en uke!