Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny

Årsoppgjør

Hvert år utarbeider våre medarbeidere flere hundre årsoppgjør. Dyktige medarbeidere og effektive systemer sørger for at årsoppgjøret blir utarbeidet på best mulig måte. Utarbeidelse av årsoppgjør inneholder vanligvis både utarbeidelse av offisielt regnskap med tilhørende noteopplysninger og utarbeidelse av skattemelding og øvrige ligningspapirer.
Lisa-Fong-forside-banner

​Årsoppgjørets innhold og kompleksitet

Hva er et årsoppgjør?
Årsoppgjør er kort fortalt en oversikt over en virksomhets stilling og deres offisielle regnskap i slutten av et regnskapsår. Det sier altså noe om hvordan det står til med bedriften etter et år med drift. Et årsoppgjør skal inneholde resultatregnskap, balanse og en eventuell årsberetning.

Årsoppgjørets innhold og kompleksitet avhenger av bedriftens størrelse, regnskapslovens krav og bedriftens ønske om regnskapsinformasjon utad. Er bedriften skattepliktig, er man også pliktig å utarbeide ligningspairer for virksomheten. Vi kjenner regnskapslovens krav til årsregnskap, og har lang erfaring i å utarbeide årsregnskap og ligningspapirer.

Årsoppgjørsdokumentene

Årsoppgjørsdokumentene overleveres i både papirform (om ønskelig) og i elektronisk versjon. Innsending til Skatteetaten  og Regnskapsregisteret gjøres også elektronisk. Dette sikrer korrekt og effektiv innlevering.

Årsoppgjør for enkeltpersonforetak
For enkeltpersonforetak skal personlig skatt regnes ut i forhold til årsoppgjøret. Dette er grunnet at virksomhet i enkeltpersonforetak lignes med eieren personlig.

Trenger du bistand for å håndtere regnskap, lønn og andre økonomiske oppgaver står våre medarbeidere klare til å hjelpe deg.

Kallesten Revisjon og Regnskap AS leverer regnskaps- og revisjonstjenester til bedriftskunder i hele Rogaland. Vi har kontorer i Tananger i Sola kommune og Åkrehamn, og betjener kunder i bl.a. Stavanger, Sandnes, Forus, Sola, Risavika, Randaberg, Karmøy, Haugesund og Haugalandet.