Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny

Lønnstjenester

En virksomhets ansatte er ofte den viktigste ressurs. Pålitelig og riktig lønnsutbetaling er en forutsetning for god ivaretakelse av ansatte
Odd-terje-forside-banner

Lønnsom lønnskjøring

Vi tilbyr lønnstjenester på flere nivåer, alt fra den enkle virksomhet med en eller få ansatte, til mer komplekse virksomheter med mange ansatte. Vi stiller også gjerne med kompetent lønnspersonell til utførelse av lønnsoppdrag ute hos kunden i deres lønnssystem.
arrow-circle
Les mer
Trond-May_Grethe-forside-banner

Overlat utlønningsansvaret til oss

Vi tar oss av følgende:
  • Korrekt lønnsutbetaling til rett tid
  • Lønnsslipp elektronisk til ansatte
  • Rapportering til myndigheter
  • Korrekt behandling av lønnsytelser
  • Korrekt lønnskostnad i regnskap

Overlat ansvaret for lønnskjøringen til oss, og vi vil ta ansvar for at jobben faktisk utføres til avtalt tid. Vi holder oss også oppdatert på regelverket rundt pensjon, sykepenger og fravær, og vil kunne bistå med hjelp også rundt disse temaene. Med korrekt og rettidig rapportering, unngår bedriften ubehagelige overraskelser i form av gebyrer og glemte kostnader.

En oppdragsavtale vedrørende lønnskjøring inneholder en klargjøring av ansvarsfordelingen mellom oss som regnskapsbyrå og våre kunder. En slik oppdragsavtale inneholder blant annet frister for overlevering av lønnsgrunnlag, dato for når lønnen skal være klar på den ansattes konto, samt bestemmlser omkring offentlige rapportering som a-melding, OTP inn-/utmelding og årsrapportering mv.

Vi bidrar til en ryddig og trygg lønnskjøring.

A-melding fra A til Å

A-ordningen ble innført i 2015 og er nå en godt innarbeidet rapporteringsordning
Gjennom månedlige a-meldinger rapporterer enhver bedrift som utbetaler lønn flere forhold rundt lønn og arbeidsforholdet til myndighetene. A-meldingen sendes elektronisk fra lønnssystemet, og erstatter flere av skjemaene som ble benyttet før. Det skal for eksempel ikke lenger sendes lønns- og trekkoppgave eller årsoppgave for arbeidsgiveravgift.

Korrekt rapportering via a-meldingen forutsetter et korrekt grunnlag i lønnssystemet. Vi tar ansvar for å få inputen korrekt, slik at man unngår feilrapportering med de ulemper det måtte medføre.

I våre oppdragsavtaler rundt lønn tar vi vanligvis fullt ansvar for rapportering via a-melding. Da er du i trygge hender.
 

Timeregistrering og reiseregning på nett og mobil

Vi tilbyr ordninger der den ansatte selv kan registrere sine timer via smartelefon eller via nettleser.
Reiseregninger og utlegg kan også enkelt registreres på mobil, noe som kan spare deg for tidkrevende etterregistrering i manuelle reiseregninger. Registrer reiseregningen underveis på reisen ved hjelp av mobilens fotofunksjon, og du kan kaste kvitteringene etter hvert.

 
Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe deg og din bedrift med

Kontakt oss i dag

Odd Terje Sirekrok
Statsautorisert revisor
Autorisert regnskapsfører

M: 99 70 97 11  |  ots@kallesten.no
OddTerje_dyp_1280