Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
poweroffice

Kallesten Blogg

Aktuelt
Best i test!

Best i test!

Poweroffice GO rangeres på topp i teknologiundersøkelsen 2020
Av:

Del:
 

Førsteplass...igjen

Regnskap Norge har i flere år foretatt undersøkelser på hvilke regnskapssystemer deres medlemmer mener er best på funksjonalitet, oversiktlighet, brukervennlighet og gode mulighet for integrasjon med andre systemer. Resultatene viser at PowerOffice GO er systemet som rangeres på topp. PowerOffice har en imponerende merittliste i Regnskap Norge sine kåringer: et historisk tilbakeblikk viser at de kom på delt førsteplass i 2016, de tronet alene på toppen i 2017, de kom på andreplass i 2018, og klatrer altså til topps igjen i 2020.
rangering-mest-fornoyd-2020

Vi i Kallesten har vært PowerOffice partner og tilbudt PowerOffice GO til våre kunder siden 2015, og har ikke sett oss tilbake siden. Alle våre nye kunder velger stort sett PowerOffice, og tilbakemeldingene er overveldende positive. Dette er ikke så rart da PowerOffice Go er et effektivt og innovativt regnskapsprogram som bistår bedriften med å overholde et godt og oversiktlig regnskap. Her kan bedriften enkelt føre både reiseregninger, timer, og andre utgifter på en oversiktlig måte. Den totale prisen passer både små og mellomstore bedrifter, da man kun betaler for faktisk bruk, men ikke for brukere.

Dette regnskapsprogrammet leveres med en funksjonell app som gjør det enkelt for den ansatte å registrere sine egne timer og reiser. I dette programmet tilbys en smart funksjon der de ulike aktive brukerne kan holde kontakt med hverandre ved hjelp av en chattefunksjon. PowerOffice Go passer derfor gjerne for bedrifter med flere ansatte.
 
Vi hjelper deg og dine ansatte i å komme i gang med appen

Med flere interaktive tjenester er regnskapsprogrammet PowerOffice Go et program som passer for innovative bedrifter som foretrekker tilpasningsdyktige løsninger og funksjoner. Et interaktivt skrivebord bidrar til at bedriften til enhver tid kan holde oversikten over bedriftens økonomi og andre vesentlige deler av driften.

Vi i Kallesten er blitt eksperter i PowerOffice og kan hjelpe din bedrift med en smertefri og rimelig overgang fra ditt nåværende system til Poweroffice GO. Ta kontakt med oss i dag for å komme innom for en fysisk demonstrasjon, eller en online demonstrasjon via Skype, Teams eller Zoom. 

 

Har du et spørsmål, eller er det noe vi kan hjelpe med?

Vi kan bidra innen rådgivning, regnskap, revisjon, selskapsetablering m.m. Kom gjerne innom for en uforpliktende kostnadsfri samtale. 
 

Sparringspartner og støttespiller

Gjennom mer enn 30 års erfaring i både revisjon og regnskapstjenester, vet vi at våre tjenester må tilpasses den enkeltes konkrete behov.
Odd-terje-forside-banner_flip
Revisjonstjenester
- raskt og effektivt!
Ved å velge Kallesten Revisjon og Regnskap AS som din revisor, velger du tillit, stabilitet, løsningsorientert tilnærming og effektive tjenester.
plus-circle_icon
Les mer
Revisjon
Regnskapstjenester
- fra a til å
Relevant og riktig regnskapsrapportering til rett tid er en forutsetning for en lønnsom og effektiv virksomhet.
Rådgivning
- vi snakker ditt språk
Trenger du hjelp til å få fart på butikken? Vi snakker et språk du forstår!

Aktuelle artikler

Gode kunderelasjoner er noe vi brenner for!
Tillit bygges gjennom å møte mennesker med respekt, nysgjerrighet og åpenhet. Med et jordnært engasjement har vi hjulpet våre kunder gjennom snart 40 år, og det ønsker vi å fortsette med. Ta gjerne en kikk på noen av våre bloggartikler om du finner noe som er nyttig for deg.
Penger
Spar skatt ved å ta ut aksjeutbytte før nyttår!
Det kan være skattemessig lønnsomt å ta ut et aksjeutbytte før nyttår som følge av kommende skatteendringer. Her forklarer vi hvorfor og hvordan.
Spar skatt ved å ta ut aksjeutbytte før nyttår!
FB_IMG_1514815662024
Ny avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt Karmøykontor
1. september 2021 overtok Jonny Pedersen som avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt avdelingskontor på Karmøy
Ny avdelingsleder og ansvarlig revisor ved vårt Karmøykontor
Photo by Annie Gray on Unsplash
Hva koster en håndverker?
En god håndverker er verd å betale godt for. Men hvorfor er timeprisen på et nivå som for noen oppfattes som høy? Vi forklarer hvorfor en håndverker må ha en minimum timesats for å kunne levere kvalitet.
Hva koster en håndverker?
nyhavn-copenhagen-marianne-granum-6615f927dbe777785100a6298c7964f5712c031f
Firmatur - skattepliktig eller ikke?
Vi greier ut om de aktuelle reglene
Firmatur - skattepliktig eller ikke?
nyhavn-copenhagen-marianne-granum-6615f927dbe777785100a6298c7964f5712c031f
Firmatur - skattepliktig eller ikke?
Vi greier ut om de aktuelle reglene
Firmatur - skattepliktig eller ikke?
brooke-lark-nMffL1zjbw4-unsplash
Leie inn en økonomisjef?
Daglig leders høyre hånd
Leie inn en økonomisjef?