Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
Kallesten Revisjon og Regnskap as
MENY_blue
Mobilmeny
poweroffice

Kallesten Blogg

Aktuelt
Best i test!

Best i test!

Poweroffice GO rangeres på topp i teknologiundersøkelsen 2022
Av: Kallesten Revisjon og Regnskap

Del:
 

Hat-trick til PowerOffice Go

Regnskap Norge har i flere år foretatt undersøkelser på hvilke regnskapssystemer deres medlemmer mener er best på funksjonalitet, oversiktlighet, brukervennlighet og gode mulighet for integrasjon med andre systemer. Resultatene viser at PowerOffice GO er systemet som rangeres på topp. PowerOffice har en imponerende merittliste i Regnskap Norge sine kåringer: et historisk tilbakeblikk viser at de kom på delt førsteplass i 2016, de tronet alene på toppen i 2017, andreplass i 2018, og førsteplass i 2020, 2021,2022.


Vi i Kallesten har vært PowerOffice partner og tilbudt PowerOffice GO til våre kunder siden 2015, og har ikke sett oss tilbake siden. Alle våre nye kunder velger stort sett PowerOffice og tilbakemeldingene er overveldende positive. Dette er ikke så rart da PowerOffice Go er et effektivt og innovativt regnskapsprogram som bistår bedriften med å overholde et godt og oversiktlig regnskap. Her kan bedriften enkelt føre både reiseregninger, timer, og andre utgifter på en oversiktlig måte. Den totale prisen passer både små og mellomstore bedrifter, da man kun betaler for faktisk bruk, men ikke for brukere.

Dette regnskapsprogrammet leveres med en funksjonell og oversiktlig app for brukeren med dashboard, oversikt over lønnslipper, registrering av utlegg, reiser og mye mer.

skjermbilde 2023-10-04 091705

 

 


Med flere interaktive tjenester er regnskapsprogrammet PowerOffice Go et program som passer for innovative bedrifter som foretrekker tilpasningsdyktige løsninger og funksjoner. Et interaktivt skrivebord bidrar til at bedriften til enhver tid kan holde oversikten over bedriftens økonomi og andre vesentlige deler av driften.

Vi i Kallesten er blitt eksperter i PowerOffice og kan hjelpe din bedrift med en smertefri og rimelig overgang fra ditt nåværende system til Poweroffice GO. 

Ta kontakt med oss i dag for å komme innom for en fysisk demonstrasjon, eller en online demonstrasjon via Skype, Teams eller Zoom. 

Har du et spørsmål, eller er det noe vi kan hjelpe med?

Vi kan bidra innen rådgivning, regnskap, revisjon, selskapsetablering m.m. Kom gjerne innom for en uforpliktende kostnadsfri samtale. 
 

Sparringspartner og støttespiller

Gjennom mer enn 30 års erfaring i både revisjon og regnskapstjenester, vet vi at våre tjenester må tilpasses den enkeltes konkrete behov.
Odd-terje-forside-banner_flip
Revisjonstjenester
- raskt og effektivt!
Ved å velge Kallesten Revisjon og Regnskap AS som din revisor, velger du tillit, stabilitet, løsningsorientert tilnærming og effektive tjenester.
plus-circle_icon
Les mer
Revisjon
Regnskapstjenester
- fra a til å
Relevant og riktig regnskapsrapportering til rett tid er en forutsetning for en lønnsom og effektiv virksomhet.
Rådgivning
- vi snakker ditt språk
Trenger du hjelp til å få fart på butikken? Vi snakker et språk du forstår!

Aktuelle artikler

Gode kunderelasjoner er noe vi brenner for!
Tillit bygges gjennom å møte mennesker med respekt, nysgjerrighet og åpenhet. Med et jordnært engasjement har vi hjulpet våre kunder gjennom snart 40 år, og det ønsker vi å fortsette med. Ta gjerne en kikk på noen av våre bloggartikler om du finner noe som er nyttig for deg.
Picture1
Åtte viktige endringer i arbeidslivet
Etter at den rødgrønne regjeringen tok over i 2021, har det skjedd en rekke lovendringer i arbeidslivet. Fra 1. januar 2024 trådte det i kraft ytterligere endringer i arbeidsmiljøloven som skaper nye forpliktelser for arbeidsgivere. De fleste endringene omfatter alle arbeidsgivere, mens enkelte kun gjelder for arbeidsgivere som er del av konsern. Her vil vi gi en oversikt over endringene, og hvordan arbeidsgivere kan og bør innrette seg.
Åtte viktige endringer i arbeidslivet
Skjermbilde%202023-11-24%20084122
Gaveoverføring av aksjer utenom generasjonsskifte
Om en aksjonær gir bort aksjer som en gave, har det i utgangspunktet ingen skattemessige konsekvenser for giver, men det er ikke bare rett frem hvis aksjene har negativ inngangsverdi eller om noen har forkjøpsrett til aksjene. «Gave» til eget eller ektefelles selskap skattlegges som en skattepliktig realisasjon, og en gave kan skattemessig også bli behandlet som utbytte
Gaveoverføring av aksjer utenom generasjonsskifte
Revisjon%20tillit
Et revidert regnskap er gull verdt
Revisjon = tillit
Et revidert regnskap er gull verdt
Plakett_GULL2023
Re-sertifisert - gull igjen!
Resertifisert med GULL for 3 nye år som sykkelvennlig arbeidsplass!
Re-sertifisert - gull igjen!
Photo by Annie Gray on Unsplash
Hva koster en håndverker?
En god håndverker er verd å betale godt for. Men hvorfor er timeprisen på et nivå som for noen oppfattes som høy?
Hva koster en håndverker?
nyhavn-copenhagen-marianne-granum-6615f927dbe777785100a6298c7964f5712c031f
Firmatur - skattepliktig eller ikke?
Vi greier ut om de aktuelle reglene
Firmatur - skattepliktig eller ikke?